Op 13 juni is de Algemene Leden vergadering van de NVAZ.

In het inhoudelijke deel zal het communicatiebureau Branding a Better World uit Amsterdam een presentatie houden over het profileren van de antroposofische gezondheidszorg. Het bestuur van de NVAZ heeft dit bureau gevraagd om het in samenwerking met Weleda opgestelde position paper ( op de ALV van 14 juni 2016 gepresenteerd ) als hun vertrekpunt te nemen. Zij zullen in de presentatie uiteen zetten wat hun ideeën zijn over mogelijkheden voor de profilering AG en daarnaast vertellen wie zij zijn, wat vergelijkbare opdrachten zijn geweest en wat hun werkwijze is.

Verder  zullen Peter Staal en Casper Post Uiterweer van de NVAA hun plannen uiteenzetten over het vormen van een taskforce die gericht is op het vinden en werven van nieuwe antroposofische huisartsen.

Beide onderwerpen komen voort uit het project Profilering AG en hiervoor zullen ook betrokken partijen, die niet lid van de NVAZ zijn, uitgenodigd worden.

Voor meer informatie over Branding a Better World, zie hun website http://brandingabetterworld.com/nl/ 

De ALV wordt gehouden in het Helicongebouw, Socrateslaan 22a in Zeist. Aanmelden kan via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.