Werkplaats Innerlijke Scholing Academie AG

Werkplaats innerlijke scholing

6 bijeenkomsten op maandagavonden van 19.30 – 21.30

Data: 26 maart; 16 april; 7 en 28 mei;  11 en 25 juni 2018

Innerlijke scholing vanuit de antroposofie geeft je allerlei oefeningen die je gewoon in je dagelijkse werk kunt meenemen. Bijvoorbeeld het richten van je aandacht, het doen van wat je je hebt voorgenomen, innerlijke beweeglijkheid, onbevangen waarnemen. En ook het terugkijken op de dingen die gebeurd zijn.

In deze werkplaats ‘innerlijke scholing’ gaan we een aantal van deze oefeningen doen, speciaal ook gericht op professionals  in de gezondheidszorg.

In de dagelijkse hectiek van het leven kan een behoefte ontstaan om je even terug te trekken en rustmomenten in te plannen waarbij je jezelf concentreert op een zinvolle inhoud: een gedicht, een spreuk, een citaat, een beeld, een bloem… Daarmee begint het mediteren.

Antroposofische meditatie is een vrije en individuele weg. De deelnemers aan deze werkplaats worden ondersteund in hun scholingsweg. Er is aandacht voor de ervaringen die tijdens het thuis oefenen worden opgedaan. Je leert van elkaars vragen en ontdekkingen. Dit werkt stimulerend om de eigen weg verder te gaan. De euritmie ondersteunt in deze werkplaats de scholingsweg.

Plaats: Zeist of Driebergen

Begeleiding: Madeleen Winkler, huisarts en Hilda Boersma, euritmietherapeut

Inschrijven via: Academie Antroposofische Gezondheidszorg

Gegevens

Datum:
 vanaf 26 maart 2018 
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€185