Achterweg 20, 1822 AM Alkmaar secretariaat@nvaz.nl

Organisatie vereniging

De NVAZ is een branche organisatie voor alle antroposofische zorg. De visie en missie van de vereniging wordt ondersteund door de leden, het bestuur en het secretariaat. Daarbij kent de NVAZ een klachtenprocedure.

 • Visie en Missie

  Visie

  De Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) wil de antroposofische gezondheidszorg verder ontwikkelen en versterken. Zij wil de samenhang tussen kwaliteit en efficiency van de aangesloten instellingen bevorderen en de acceptatie en de legitimiteit van de antroposofische gezondheidszorg in de samenleving vergroten.

  Missie

  De Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) stimuleert, bevordert en schept voorwaarden voor ontwikkeling en kwaliteitsbevordering van de antroposofische gezondheidszorg. Hiertoe ontwikkelt zij beleid, behartigt de belangen van haar leden, bundelt de krachten van de lid-instellingen, stimuleert de samenhang en samenwerking tussen hen en levert een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken rondom ziekte en gezondheid.

 • Bestuur

  Mevrouw M.J. Krans, Voorzitter De heer D.J.A. Beemster, Penningmeester De heer J.G. Kanbier, Secretaris
  Allen te bereiken via het secretariaat NVAZ: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Secretariaat

  Secretariaat E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Postadres: Achterweg 20, 1822 AM Alkmaar